Baner
Web kuhinja
NASLOVNICAISTRAGRADOVI I OPĆINECRNA KRONIKAHRVATSKAVAŠE VIJESTIGOSPODARSTVOKULTURASPORTSVIJETMAGAZINWEB KUHINJAZDRAV ŽIVOTTECHNOĐIR PO ISTRI

Rižoto s gljivama

Objavljeno: 02.11.2012. | 19:24

Zadnja izmjena: 02.11.2012. | 19:33



Pošalji na:

 
 
 

Sastojci: 1 luk, maslinovo ulje, 450 g gljiva po izboru, 350 g riže, 150 ml bijelog vina, 1 litra povrtnog temeljca, 25 g maslaca i parmezan.

Očistite luk i gljive i potom ih narežite na tanke ploške. Na tavi, na laganoj vatri dinstajte luk na maslinovom ulju dok ne omekša. Dodati gljive, sol i papar te dinstati još 5 minuta, a potom dodati rižu i miješati dok riža ne bude obložena uljem.

Zatim dodajte vino i pustite da se lagano kuha dok se vino ne apsorbira.

Za to vrijeme pripremite povrtni temeljac, može i od povrtne kocke za juhu, s kojim će te podlijevati rižu sve dok ne omekša.

Kad je rižoto gotov maknite s vatre, umiješajte maslac i parmezan. Rižoto možete poslužiti uz piletinu pečenu na naglo i salatu od matovilca. (iPress)







 

NAJNOVIJE VIJESTI

<
1 / 4
>

NAJKOMENTIRANIJE

NAJČITANIJE

POSLJEDNJI KOMENTARI

NAJČITANIJE POSLJEDNJIH 15 DANA

NAJKOMENTIRANIJE POSLJEDNJIH 15 DANA

Mahjongg
Igrano:417750
293185Gost
Bejewel
Igrano:152529
8984Gost
Tetris
Igrano:119979
1318500Gost
Pacman
Igrano:73119
165390Gost
Gold miner
Igrano:54207
420000Gost
Jamb
Igrano:40680
1322Gost
Snake
Igrano:20819
3814Gost
Hexxagon
Igrano:17456
58Gost
Frogger
Igrano:15337
15170Gost
Invaders
Igrano:12116
111730lab
Simon
Igrano:10072
27Gost
Sudoku
Igrano:10050
148000Gost
Crvena Brada
Igrano:8536
Gost
Opasno nebo
Igrano:8335
Gost
Gurni Pingvina
Igrano:7873
Gost
Jetpack Stan
Igrano:7753
19715Gost
Ufo Joe
Igrano:7275
Gost
Ninja Kid
Igrano:6803
6000Gost
Ninja
Igrano:6670
Gost
Klonovi
Igrano:6185
Gost
1
2
3
4

iPress.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice iPress.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice iPress.hr kliknite na SLAŽEM SE