U tijeku je intenzivna potraga za pripadnicom Oružanih snaga čiji je nestanak prijavljen Policijskoj upravi zagrebačkoj 4. prosinca 2019. u večernjim satima. Na terenu su je tražili pripadnici Pukovnije vojne policije i dva tima Antiterorističke vojne policije te patrola Vojne policije s pripadnicima Kriminalističke vojne policije, priopćeno je iz MORH-a.

Do sada je samo pronađen automobil Jadranke Skender koja je posljednji put viđena kada je napustila dom u osobnom automobilu marke Mercedes gospićke registarske oznake. Istragu je sada preuzela policija koja je u stalnom kontaktu s vojnom policijom, prenosi HRT.

Njezina kćer Ines na Facebooku je objavila da majka nikad ne bih otišla 'bez traga i glasa'.

- Molim vas dijelite sto vise možete, zamolite svoje kontakte da učine isto, možda nam pomogne da je pronađemo! Mama mi je nestala, pronašli smo auto, ali njoj ni traga.

Naglašavam da se radi o mami i baki koja ne bi otišla bez traga i glasa. Kolege novinari, molim vas da se i vi uključite što je više moguće, kako ovom objavom tako i svime što imate na raspolaganju u medijskom smislu - napisala je u objavi.

Jadranka je srednje tjelesne građe, a kratka kosa joj je kestenjaste boje. U trenutku nestanka imala je plavu jaknu, plave traperice i žute čizme.

Ako građani imaju bilo kakva saznanja o nestaloj Jadranki Skender, mole se da informacije jave na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192, poručuju iz MORH-a, prenosi Večernji.hr (iPress)