Udruga fotografa Fotovun iz Motovuna poziva sve zainteresirane građane, srednjoškolce, studente, ljubitelje fotografije i sve one koji žele učiti o fotografiji na radionicu „Osnove digitalne fotografije“, koja započinje 17. ožujka 2018. godine u 16h, u vijećnici Općine Motovun na adresi Trg Andrea Antico 1.

U želji da se odgovori društvenim potrebama, te da se potakne kvalitetnije korištenje digitalne fotografske tehnologije koja već godinama nije privilegija profesionalaca, čak niti zahtjevnih hobista, nego opće dobro – Udruga fotografa Fotovun organizira radionicu fotografije s ciljem promocije fotografije i podizanja razine znanja o fotografiji među zainteresiranim polaznicima. Po završenoj radionici polaznici će dobro upoznati i biti osposobljeni koristiti svoj digitalni fotoaparat na najbolji mogući način uz upoznavanje osnovnih pravila i smjernica iz područja fotografije te će moći prilikom eventualne kupovine odabrati odgovarajući aparat i adekvatnu dodatnu fotografsku opremu ovisno o željama i potrebama. Stečena znanja na kraju radionice podići će kvalitetu fotografija kod svih polaznika, steći će se znanja iz različitih smjerova fotografije (pejzaži, portreti, pokret, koncerti, macro), kao i znanja o osnovnoj obradi fotografija.

Radionica će se održavati na istoj adresi u četiri subotnja termina (17.3.,24.3., 31.3., 7.4.) u trajanju od 16:00h do 18:30h, a sastojati će se od teoretskog i praktičnog dijela.

Cijena radionice je 300,00 kn za sva četiri termina (ukupno 10-ak sati radionice).

Svi zainteresirani su dobrodošli, bez obzira na razinu znanja iz područja fotografije. Oni polaznici bez ikakvog znanja iz područja fotografija, no s velikom željom za učenjem, imati će priliku od samog početka puno naučiti, a polaznici s nešto više znanja moći će utvrditi gradivo i nadograditi ga novim znanjima.

Radionica je besplatna za sve polaznike mlađe od 18 godina.

Predavači na radionici su iskusniji članovi Udruge fotografa Fotovun.

Na radionicu se možete prijaviti putem elektronske pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem online prijavnice na https://airtable.com/shruebCJeLMfqIoWD