Natjecatelji Medulinske "Mladosti" nastupili su na "Božićnom kupu" koji se ujedno bodovao kao Finale Kupa Hrvatske u plivanju perajama i brzinskom ronjenju. Natjecanje se održalo u Rijeci. RSK "Mladost" Medulin nastupio je u sastavu Mario Gortan, Ema Ivetić, Marco Cafolla, Martina Pekica, Teo Dobran, Toni Pekica, Robert Čupev, Marta Gortan, Mateo Biletić, Mihael Botić, Dobran Denis, Lean Osmanović, Luka Bohač i Lea Ikić Čupev. Plivale su se discipline 50 bifins, 800 plivanje perajama, 100 plivanje perajama, 800 brzinsko ronjenje, 200 bifins i 4x100 plivanje perajama.

Marco Cafolla je u konkurenciji kadeta zauzeo prvo mjesto u disciplinama 100 i 800 plivanje perajama. Luka Bohač je na 100 i 800 pp doplivao do trećeg mjesta među kadetima. Denis Dobran je među veteranima osvojio prvo mjesto na 50 bifins. Mario Gortan  je na 800 br bio treći među seniorima te prvi među juniorima dok je Mateo Biletić bio drugi u juniorskoj konkurenciji. Mlađa juniorka Ema Ivetić osvojila je prvo mjesto među juniorkama i mlađim juniorkama na 800 brzinsko ronjenje, a u apsolutnoj kategoriji je bila druga, na 800 pp je pobijedila u apsolutnoj kategoriji.  Lea Ikić Čupev pobijedila je u disciplini 800 brzinsko ronjenje kao i Robert Čupev u istoj disciplini u muškoj konkurenciji.

U ukupnom poretku Kupa Hrvatske među veteranima je pobijedio Denis Dobran, u kadetskoj kategoriji prvi je bio Marco Cafolla dok je Luka Bohač osvojio drugo mjesto. Među mlađim kadetima Teo Dobran je doplivao do trećeg mjesta. Među mlađim juniorkama Ema Ivetić osvojila je najsjajnije odličje.