U Zagrebu je 16.prosinca 2017.g. održan posljednji ovogodišnji međunarodni kicboxing turnir Croatia Open 2017 na kojemu je sudjelovao 454 natjecatelj sa 631 startom iz 88 klubova iz 6 zemalja.

KBK Planet Sport iz Pule nastupio je sa malom mladom ali uspješnom ekipom u sastavu Emily Budičin, Sarah Budičin i Alek Kušar.

U najmlađoj uzrasnoj kategoriji Emily Budičin je u point fightu djevojčica -25 kg stigla do brončane medalje, Sarah Budičin u point fightu mlađih kadetkinja početnica u kategoriji +47 kg izgubila je u finalu i okitila se srebrnim odličjem.

Mladi Alek Kušar u point fightu mlađih kadeta -42 kg osvojio je zlato, a u većoj težinskoj kategoriji -47 kg gubi u finalu te osvaja srebrnu medalju. Alek je u light contactu starijih kadeta u kategoriji -42 kg osvojio zlato.

Trener Edi Višković zadovoljan je nastupom mladih uzdanica na posljednjem ovogodišnjem kickboxing turniru gdje su najmlađi članovi osvojili pet medalja i to dva zlata, dva srebra i jednu broncu, a Alek Kušar u ukupnom plasmanu je drugi starijekadetski borac turnira.