Košarkaši Pule 1981 u subotu u 18:30 sati na svom parketu Doma sportova Mate Parlov, u sklopu 3. kola Prve muške lige 2019/20, dočekuju momčad Omiš Čagalj Toursa, koja u Pulu stiže s istim omjerom pobjeda i poraza kao i Bijeloplavi, 1-1.

Puležani ne skrivaju ambicije i dva su boda iz ovog susreta apsolutni imperativ, što je pred klupskim mikrofonom potvrdio i Matija Bilalović, šuter Bijeloplavih.

"Poraz od Jazina Arbanasi u Zadru je arhiviran, to je sada iza nas. Fokusirani smo na dizanje svoje forme i igre iz kola u kolo, u subotu nas čeka Omiš Čagalj Tours, iskusna, domaćinska ekipa, koja u svojim redovima ima nekoliko kvalitetnih igrača, a prednost im je i što su dugo na okupu" - objašnjava 22-godišnji Šibenčanin te nastavlja - "Odradili smo dobar tjedan treninga, svi smo zdravi i jedva čekamo novu domaću utakmicu".

Bilalović ne krije ni želju da dvorana ponovo bude ispunjena: "Pula je pokazala da voli košarku, očekujemo ponovo dobru atmosferu te ovim putem pozivam navijače da nas podrže u velikom broju, a mi ćemo im se nastojati odužiti s nova dva boda".