Nakon što su osvojili broncu u Zadru na prvenstvu Hrvatske u kategoriji U-15, mladi košarkaši Stoje su proteklog vikenda prohujali i županijom te se okitili još jednom medaljom, ali ovoga puta zlatnom. Tijekom cijele sezone sjajna ekipa sa Stoje nije doživjela niti jedan jedini poraz kako u županijskom tako i u regionalnom djelu takmičenja te je ostvarila impresivni niz pobjeda u svim natjecanjima. U regionalnom prvenstvu ostvarili su 12 pobjeda, a isto tako i županijskom prvenstvu dok su na poluzavršnici ostvarili 4 pobjede i u završnici jednu. Jedine poraze U-15 ekipa doživjela je od finalista prvenstva Hrvatske Cibone (poluzavršnica) i Cedevite(završnica) pa će tako ovo biti sezona za pamćenje pulske i istarske košarke U-15 kategorije.

Na završnom turniru u dvorani OŠ Stoja sudjelovali su KK Umag, KK Pula 1981, KK Pazin i domaćin KK Stoja. U utakmici za 3. mjesto košarkaši Pule 1981 svladali su vršnjake iz Umaga sa 62:54 i tako osvojili županijsku broncu. U finalnoj utakmici u kojoj su snage odmjerili domaćin KK Stoja i KK Pazin nije bilo većih napetosti pa je tako utakmica završila pobjedom Stoje sa visokih 117:77. Košarkaši Stoje su još jednom prikazali sve čari košarkaške igre svojom čvrstom obranom, brzom tranzicijom i sjajnom kombinatorikom te pokazali da su ove sezone bili nedodirljivi.

Titulu najkorisnijeg igrača ponio je domaći košarkaš Saša Brkić koji je uz Tomislava Šimca bio i najbolji strijelac utakmice.