Odličan nastup imali stolnotenisači i stolnotenisačice Pule koji su proteklog vikenda nastupili na 36. Kupu grada Rijeke, turniru iz kalendara HSTS-a. Među 227 igrača i igračica, nastupilo je dvadesetak članova Pule koji su osvojili osam medalja, i to u svim kategorijama u kojima su nastupili. Iz Rijeke su se vratili s dva zlatna četiri srebrna i dva brončana odličja.

U klupskom finalu u kategoriji najmlađih kadetkinja, Larisa Putigna je osvojila prvo mjesto, a Nikolina Miličević drugo. Usto, Miličević je bila jednako uspješna i u starijoj dobnoj skupini; drugo mjesto osvojila je i u konkurenciji mlađih kadetkinja.

Borna Zohil je pobijedio u konkurenciji mlađih kadeta, dok je Deni Vale osvojio drugo mjesto u konkurenciji najmlađih kadeta. Mauro Orbanić je osvojio treće mjesto u konkurenciji kadeta, dok su Leo Vekić Aleks Krstevski osvojili drugo, odnosno treće mjesto u konkurenciji juniora.

Posebno treba naglasiti uspjeh Nikoline u kategoriji mlađih kadetkinja, iako je još uvijek najmlađa kadetkinja, dominaciji Borne Zohila među mlađim kadetima, prvi plasman Maura Orbanića među 4 najbolja na HSTS-ovom turniru, kao i plasman dva pulska juniora među četiri najuspješnija u toj kategoriji.