U talijanskom Riminiju proteklog vikenda održan je The Bestfighter 2018 – Svjetski kup u kickboxingu (221 klub, 36 zemalja, 4 kontinenta sa 1261 sportašem i 2415 prijava) na kojemu su nastupili i mladi borci pulskog KBK Planet Sporta: Martina Grabar, Marta Babić-Vareško, Luka Planinac i Alek Kušar.

U disciplini light contact 10/12 godina u kategoriji dječaka do 47 kg Alek Kušar osvojio je zlato isto kao i Martina Grabar kod djevojčica do 47 kg.

U disciplini point fight 13/15 godina kod dječaka do 50 kg Luka Planinac izgubio je u finalu i osvojio srebro, a kod djevojaka Martina Grabar do 45 kg osvojila je broncu isto kao i Marta Babić-Vareško preko 65 kg. Kod mlađih kadeta -47 kg Alek Kušar gubi u borbi za medalju te zauzima peto mjesto.

Na ovo natjecanje, zadnje u nizu prije ljetne pauze trener Edi Višković poveo je mlade borce kojima je ovo prvi nastup na ovako velikom natjecanju i gdje su u svojim uzrastima sa vršnjacima istog znanja (nosioci zelenog pojasa) odradili dobre borbe i osvojili zaslužene medalje.