U subotu 05.05.2018. na održanom kombiniranom državnom kickboxing prvenstvu u point fightingu i kick lightu za juniore, light contactu za starije kadete te low kicku za seniore u Benkovcu, nastupilo je 318 natjecatelja iz 62 hrvatska kluba.

Među njima je u disciplini point fighting (PF) i light contact (LC) izuzetno uspješno nastupilo i troje članova pulskog i jedan član medulinskog kickboxing kluba 'Lav' odvojivši četiri medalje (dvije srebrne i dvije brončane).

Juniorskom viceprvakinjom države u point fightingu za 2018. godinu postala je medulinska lavica Antonela Demović u kategoriji juniorki do 50 kg, a viceprvakinjom države u light contactu u kategoriji starijih kadetkinja do 60 kg postala je pulska lavica Nikolina Bartolčić. Obje lavice ostvaruju izvrsne rezultate i pokazuju veliki napredak obzirom da Nikolina Bartolčić trenira oko godinu dana i već je osvojila titule viceprvakinje države za 2018. godinu u dvije discipline, u point fightingu i light contactu u kategoriji starijih kadetkinja u koju je tek nedavno ušla, dok je Antonela Demović nakon višegodišnje pauze, već nakon par treninga postala juniorska viceprvakinja države i svojim načinom rada i tehnikama pokazala da se na nju treba itekako računati.

U juniorskoj kategoriji natjecatelji pulskog kickboxing kluba „Lav“ Paula Udović do 50 kg i Loren Domba do 74 kg su u point fightingu osvojili treća mjesta i brončane medalje.