Na uobičajeno izuzetno jakom Svjetskom kickboxing kupu „Austrian classics“ u Innsbrucku, koji se održava u petak, subotu i nedjelju (20. – 22.04.2018.) sudjelovalo je 1149 natjecatelja sa 2124 nastupa iz 220 klubova 28 države Europe, Amerike i Azije. Među njima je u disciplini point fighting vrlo uspješno nastupilo šest natjecatelja iz pulskog i dva iz medulinskog kickboxing kluba „Lav“ osvojivši dvije medalje (jednu srebrnu i jednu brončanu medalju) što je na ovakvom turniru veliki uspjeh obzirom da je u pojedinim kategorijama gdje su Lavovi nastupali bilo preko 30 natjecatelja.

OSTVARENI SU SLIJEDEĆI REZULTATI:
Luna Domba Orbanić, mlađe kadetkinje -32 kg…2.mjesto
Ivan Udović, mlađi kadeti -32 kg…3.mjesto

Od ostale ekipe pulskih Lavova mlađi kadet Ivan Tuka je zaustavljen u četvrtfinalnoj borbi za medalju, stariji kadet Loren Domba u osmini finala dok su seniorka Ana Alaber i stariji kadet Moris Trbulin izgubili borbe u šesnaestini finala.

Medulinski Lavovi, starija kadetkinja Tea Belardi i mlađi kadet Mika Oros su zaustavljeni u četvrtfinalnim borbama za medalju. Obzirom da im je ovo bio prvi nastup na ovako velikom i jakom natjecanju, osvajanje petog mjesta je veliki uspjeh.