Protekli je vikend ekipa KSRG Gazela iz Pule u Novom Sadu boravila na međunarodnom turniru s 25 ostalih klubova iz raznih zemalja Europe. Gimnastičarke Gazele ostvarile su značajne rezultate u grupnim vježbama predjuniorki, osvojivši srebro i to u sastavu: Majda Kajtez, Ann Martinović, Eva Birgmajer, Stefani Marić, Lana Ćosić, Martina Brgić i Marika Petrović, dok je Tia Lopac u kategoriji B kadetkinja osvojila broncu.

U kategoriji A programa 2006. godišta Lana Turk je u vježbi s vijačom zauzela 4. mjesto, obruču 5. mjesto i ukupno 10. mjesto. U istoj je kategoriji Nikolina Brnos zauzela 5. mjesto u vježbi s čunjevima, lopti 9. i ukupno 20. mjesto.

U B programu 2009. godišta Tina Oros zauzela je 5. mjesto, Mila Močinić 6. mjesto i Isabella Mržljak 14. mjesto. U B2 programu 2009. godišta Erin Dusman zauzela je 20. mjesto dok je Ana Polčić zauzela 23. mjesto. Kely Delić je u kategoriji kadetkinja zauzela 10.mjesto.

U kategoriji 2005.godišta B programa Iva Tepšić zauzela je 6. mjesto, dok je Filipa Pušić u kategoriji juniorki zauzela također 6. mjesto.