Turnir Basket4Kids za Hrvatsku završio je u nedjelju 25. ožujka. Bio je to prvi turnir u organizaciji Sportklub televizije na kojem su u završnom Final fouru sudjelovali ŠK Zadar, KK Zagreb, KK VROS Osijek i KK Stoja.

Regiju zapad predstavljali su mladi košarkaši KK Stoje koji su na kraju zauzeli 4. mjesto. U polufinalnom susretu sastali su se sa višestrukim prvacima Hrvatske dječacima KK Zagreba kojima su pružili snažan otpor. U utakmicu su dječaci KK Stoje ušli loše, pomalo impresionirani moćnim protivnicima i sjajnim ambijentom u dvorani. U drugo poluvrijeme košarkaši Stoje ulaze organiziranije i čvršće te pred kraj utakmice dolaze na -5 koševa razlike protiv znatno nadmoćnijeg suparnika. Godinu dana stariji igrači KK Zagreba i širina njihove klupe bili su bitna prevaga pa utakmica završava 40:32 u korist domaćina. Vidno iscrpljeni igrači KK Stoje koji su odigrali utakmicu iznad svojih mogućnosti nisu više imali snage suprostaviti se fizički još superiornijim vršnjacima iz Osijeka te su utakmicu za 3. mjesto izgubili sa 53:25.

U prekrasnoj finalnoj utakmici između ŠK Zadar i KK Zagreb slavili su dječaci Zadra koji će tako predstavljati Hrvatsku na daljnjem natjecanju u Beogradu 16.svibnja 2018. Dječaci i treneri iz ŠK Zadar imati će priliku družiti se s najboljim košarkašima današnjice te pratiti F4 Eurolige.

Uz sjajnu požrtvovnost u polufinalnoj utakmici moramo napomenuti i to da su dječaci sa Stoje osvojili drugo mjesto u natjecanju trica te su tako pokazali izuzetne šuterske sposobnosti. Košarkaši Zadra postigli su 42 trice u grupnom natjecanju, drugoplasirana Stoja 37 trica, a trećeplasirani KK Zagreb je postigao 27 trica.

Basket4Kids projekt već ove godine ide dalje, a dječaci KK Stoje koji su na turniru bili najmlađa momčad zajedno sa svojim trenerima Pavletićem i Despićem neumorno nastavljaju sa treninzima i nadaju se dogodine još boljem plasmanu.