Na kickboxing turniru Zabok Open 2018 nastupilo je 250 boraca iz 42 kluba iz Hrvatske i Slovenije, sa 362 starta. Pulski borci, njih 9, iz KBK Planet Sport osvojili su 16 medalja i to 5 zlata, 6 srebra i 5 bronci.

Najboljom mlađim kadetom početnikom u point fightu proglašen je Luka Planinac, dok je Alek Kušar najbolji mlađi kadet u point fightu te su za to i nagrađeni peharima.

Borci KBK Planet Sport natjecali su se disciplinama point fight i light contact.

U light contactu starijih kadeta -42 kg Alek Kušar osvojio je zlato isto kao i Michael Stenta u istom uzrastu ali do -47 kg. U light contactu starijih kadetkinja -46 kg Martina Grabar osvaja srebrno odličje. Ukupno je klub po broju osvojenih bodova drugi klub turnira u ovoj disciplini.

U point fightu starijih kadetkinja -65 kg u borbi za zlato sastale su se Marta Babić Vareško i Sara Kutić, obije iz istog kluba; na kraju pobjeđuje Sara Kutić i osvaja zlato, dok se Marta Babić Vareško plasira na drugu poziciju. Sara Kutić osvaja srebro u kategoriji – 55 kg.; u kategoriji -46 kg kod starijih kadetkinja Martina Grabar osvaja brončanu medalju, kao i kod mlađih kadetkinja -47 kg gdje također osvaja broncu. Hana Zuber, mlađa kadetkinja u kategoriji -32 kg gubi finalnu borbu i osvaja srebro.

U point fightu mlađih kadeta -42 kg Alek Kušar osvaja zlato, dok kod starijih kadeta -42 kg stiže do brončane medalje. U point fightu mlađih kadeta početnika Luka Planinac osvaja zlatnu medalju, u -47 kg Michael Stenta osvaja srebro, dok Luka Planinac striže do bronce. U starijim kadetima -47 kg Luka Planinac gubi u finalu i stiže do srebra dok Michael Stenta osvaja broncu. U borbi za medalju gubi Patrik Petrić kod učenika početnika -32 kg i kod učenika 32 kg, a Noa Jaklin također dva puta gubi u borbama za medalju i to kod mlađih kadeta početnika -37 kg te u mlađim kadetima -32 kg.

Devet mladih boraca trenera Edija Viškovića pokazalo je lijep napredak u pripremnom zimskom periodu, te ih sada očekuju nastupi na turnirima u zemlji i inozemstvu, kao i na Hrvatskim prvenstvima.