Europski kickboxing kup „Karlovac open 2018“ je okupio 1065 natjecatelja iz 177 kubova pristiglih iz 28 zemalja. Prijavljeno je ukupno 1866 nastupa.

U subotu 10.02.20181. je na rasporedu bilo natjecanje iz point fightinga na kojemu je prijavljeno ukupno oko 880 nastupa, a u nedjelju 11.02.2018. je bilo natjecanje u light contactu na kojemu je prijavljeno oko 330 nastupa. Među njima je pod vodstvom voditeljice Ane Alaber u izuzetno jakoj konkurenciji nastupilo i dvanaest mlađih natjecatelja kickboxing klubova „Lav“ iz Pule i Medulina kojima je bila želja oprobati se na ovako jakom natjecanju. Među natjecateljima Lava hrabro je nastupio i veći broj početnika.

Od ekipe Lava najuspješnija je bila pulska lavica Nikolina Bartolčić. Osvojila je treće mjesto i brončanu medalju u subotu u disciplini point fighting, a u nedjelju prvo mjesto i zlatnu medalju u disciplini light contact, u obje discipline u kategoriji starijih kadetkinja početnica -60 kg.

Ostali natjecatelji Lava su nastupili u point fightingu, ali nisu uspjeli stići do medalje.

Peta mjesta su osvojili Nea Vuković u kategoriji djevojčica te Loren Domba u starijim kadetima i juniorima, oboje iz pulskog Lava, te dječaci Johnny Tanushaj i Evan Mark Moratto iz medulinskog kickboxing kluba Lav.

Deveta mjesta su osvojili Mia i Tina Kuprešaković u kategoriji djevojčica, dječak Gabriel Antonio di Ruberti, mlađi kadet Borna Šarić, stariji kadeti Ivan Udović i Luka Hušak, svi iz pulskog Lava te dječak Martin Tanushaj iz medulinskog kickboxing kluba Lav.