Grad Umag i Ustanova FESTUM najavljuju dolazak HIT komedije 'Menopauza'u Umag. Fantastične Sanja Doležal, Salome, Arijana Čulina i Karmela Vukov Colić zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a Umag će postati pozornica smijeha, veselja i iskrenih ispovijedi.

Četiri žene, koje se upoznaju u jednom trgovačkom centru na odjelu donjeg rublja na rasprodaji, nemaju ništa zajedničko osim jednog crnog grudnjaka od čipke i gubitka memorije, valunga, noćnog znojenja, premalo seksa, previše seksa i još mnogo toga. Ova urnebesna glazbena parodija, koja uključuje poznate glazbene hitove iz 60-ih, 70-ih i 80-ih, garantirano će svakoga nasmijati do suza.

Pozitivne i fantastične Sanja Doležal, Salome, Arijana Čulina i Karmela Vukov Colić, nikoga neće ostaviti ravnodušnim ni ovoga puta. Spremne su dokazati zašto je ova predstava postigla takav uspjeh i to kroz pričanje o starenju, hormonima, prolaznosti, braku, djeci, ali isto tako o snazi žene, hrabrosti, prioritetima, ljubavi. Moto predstave koji svakako aludira na menopauzu je „Ne možeš je izbjeći, možeš joj se smijati“ i to će vas ove četiri genijalne žene, sigurno uvjeriti.

Cijena ulaznica inače iznosi 150 kuna, no Grad Umag i Ustanova FESTUM svojim će sugrađanima i posjetiteljima osigurati ulaznice po NEVJEROJATNIH 50 kuna. Zbog velikog interesa, neće biti moguće rezervirati mjesto u kazališnoj dvorani, već ulaznice možete osigurati on-line kupnjom na stranicama www.eventiumag.com.

Ne propustite priliku jer će, kako stvari za sada stoje, ulaznice planuti u trenu! Kupite svoju ulaznicu on-line i uživajte u predstavi godine koju je do sada u Hrvatskoj pogledalo više od 10.000 ljudi, poručili su iz Umaga.

(iPress)