U Istarskom narodnom kazalištu u sklopu Backstage Live Pula i subotu 5.10. nastupaju Charlie Hunter & Lucy Woodward. iPress.hr portal dijeli 4 ulaznice za koncert.

Gitarist Charlie Hunter je u svjetskim okvirima poznat po istodobnom sviranju bas i gitarskih dionica na istom glazbalu, osmislio je osmožicanu gitaru. U glasovanju kritičara Downbeata više je godina zauzeo vodeće pozicije u kategoriji zvijezde u usponu karijere - virtuoz na gitari, skladatelj i jazz umjetnik.

Lucy Woodward pjevala je uživo s Pink Martini i WDR Big Bandom te pozadinske vokale za Rod Stewarta, Celine Dion i Barbru Streisand.

Svi koncerti Backstage live Pula 2019. počinju u 20 sati, a ulaznice za 2. Backstage Live Pula potražite na prodajnom mjestima Eventima i eventim.hr te u INK, blagajna Istarskog narodnog kazališta, Laginjina 5, 52100 Pula.

Backstage Consulting i iPress darovat će četvero čitatelja s po jednom ulaznicom za koncert Charlie Hunter & Lucy Woodward.

Dovoljno je vaše ime i prezime, te adresu poslati na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do petka 4. listopada do 12 sati, uz naznaku "ulaznice - Charlie Hunter & Lucy Woodward". Nedugo potom objavit ćemo imena sretnih dobitnika, koji će svoje ulaznice moći preuzeti na dan koncerta na blagajni INK-a.

(iPress)