Somi, američka pjevačica i aktivistica ruandskog i ugandskog podrijetla. 21. rujna, u Istarskom narodnom kazalištu, otvara 2. Backstage Live Pula 2019. iPress.hr portal dijeli 4 ulaznice za koncert.

Drugi Backstage Live Pula 2019 festival i ove će jeseni u Istarskom narodnom kazalištu - Gradskom kazalištu Pula održati 4 vrhunska jazz koncerta.

Tako u subotu 21. rujna u INK dolazi Somi,  5. listopada Charlie Hunter & Lucy Woodward, 29. listopada dolazi Mingus Big Band dok 12. studenog Backstage live Pula 2019. zaključuje Jason Moran & Bandwagon.

Somi nazivaju i modernom Miriam Makeba, a njezinu karizmu uspoređuju i s onom Nine Simone i Dianne Reeves. Svoju glazbu naziva new african jazz, a temelji je na multikulturalnosti – prije svega na spoju jazza i afričke glazbe, ali i funka, soula, folka i countryja. Svoj osebujan pristup jazzu obogaćuje s world musicom, zvuk u nekim izvedbama obogaćuje gudačkim glazbalima, a u nekima korištenjem elektroničkih naprava.

Backstage Consulting i iPress darovat će četvero čitatelja s po jednom ulaznicom za koncert Somi.

Dovoljno je vaše ime i prezime, te adresu poslati na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do petka 20. rujna do 12 sati, uz naznaku "ulaznice - Somi". Nedugo potom objavit ćemo imena sretnih dobitnika, koji će svoje ulaznice moći preuzeti na dan koncerta na blagajni INK-a.

(iPress)