Nakon odlično posjećene Ližnjanske noći uz Joleta i Koktelse koji su rasplesali publiku do zore, na novouređenoj plaži u uvali Kuje sprema se još jedna spektakularna noć!

Halid Bešlić, neprikosnovena zvijezda regionalne estrade, u subotu 10. kolovoza održat će koncert za sve ljubitelje narodne glazbe i emotivnih balada. Idealna je to prilika za obožavatelje jedne od najvećih glazbenih ikona na našim prostorima da uživaju u večeri ispunjenoj taktovima i stihovima omiljenih hitova.

Već punih 40 godina Bešlić suvereno vlada pozornicom i oduševljava posjetitelje svojih koncerata emocijama utkanima u svaki otpjevani stih. „Miljacka“, „Prvi poljubac“, „U meni jesen je“ i „Lavanda“ samo su neke od uspješnica koje su pronašle svoj put do srca publike diljem regije.

Ližnjanska će publika tako ove subote u uvali Kuje imati priliku čuti neke od starijih, ali još uvijek omiljenih pjesama, kao i najnoviji Halidov uradak. Pjesma „Taman je“ od svog izlaska u 2018. niže same pohvale, a ujedno je i najavni singl za pjevačev novi album. Obzirom da je Bešlić oko sebe ponovo okupio talentirane i već dokazane autore, nema sumnje da će i ovaj album vrlo brzo zauzeti visoka mjesta na top ljestvicama!

Vi imate priliku ove hitove poslušati uživo u prekrasnom ambijentu kakav osigurava ližnjanska uvala, a za njih će vas pripremiti odlični Lighthouse Band!

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 80,00 kuna dostupne su u sustavima Eventima i Ticketshopa te na odabranim prodajnim mjestima. Osigurajte svoje mjesto na vrijeme jer je samo određen broj ulaznica dostupan po ovoj cijeni, na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 100,00 kn!

Eventim

https://www.eventim.hr/hr/izvodjac/halid-beslic-1662/profile.html

Ticketshop

https://www.ticketshop.hr/hr/e/halid-beslic-lighthouse-band-liznjan/2569/

Želite li pak uživati u koncertu za stolom sa svojim najdražima iz opuštenije VIP zone, svoje VIP ulaznice možete rezervirati na broj 098 534 214. Prilikom rezervacije ulaznica potrebno je također rezervirati stol.

Pripremite se na nezaboravnu večer, kako i priliči zatvaranju ljetne sezone Adria Eventsa!

(ST)