Čiji dobar glas će se daleko čuti, imaju li Frank Sinatra i Tina Turner nasljednike i tko će biti nova Zvjezdica gledatelji će saznati na kraju treće sezone popularnog dječjeg glazbeno-natjecateljskog showa koji počinje u subotu, 14. travnja u 20 sati na RTL-u!

Pod voditeljskom palicom Doris Pinčić Rogoznica, uz brižni zagrljaj suvoditelja Borisa Hrepića te pred strogim i pravednim sudom žirija kojeg čine Indira Levak, Mia Negovetić, Enis Bešlagić, Zdravko Šljivac i Luka Nižetić na pompoznu pozornicu stat će 70 klinaca do 16 godina starosti.

Za novu sezonu prijavilo se više od 2000 klinaca, a nakon audicija po gradovima Hrvatske samo 70 najboljih dobilo je priliku zasjati pred žirijem i publikom. A da su svoju priliku shvatili i te kako ozbiljno, slažu se i članovi žirija koji tvrde da je riječ o dosad najboljoj sezoni u kojoj je jako velik broj briljantnih kandidata koji se razlikuju samo u nijansama pa će izbor pobjednika biti posebno zahtjevan posao.

Maestro Zdravko Šljivac u svojoj je dugogodišnjoj karijeri otkrio brojne glazbene talente, a kaže, talenata ne manjka ni u „Zvjezdicama“ te je uvjeren kako će mnogi od kandidata doista pronaći svoje mjesto na glazbenom nebu. Luka Nižetić otkriva da će i u novoj sezoni nastojati biti na strani klinaca ali i dalje pravedan i šaljiv, dok Enis Bešlagić kaže kako vjeruje da će treća sezona donijeti i treću sreću!

A „prva sreća“ Zvjezdica – megatalentirana Mia Negovetić okušat će se ovog puta na drugoj stranici pozornice. Naime, u trećoj sezoni „Zvjezdica“ bit će produžena ruka kandidata, uvijek spremna za topao savjet i sugestiju koja će klincima biti razumljiva. Ženske boje žirija uz Miju će braniti i Indira Levak.

„Neće biti posebnih kriterija kod ocjenjivanja, jedino ću se truditi biti pravedna prema svima. Ali ne smijem tu zanemariti svoje srce i emocije koje će me sigurno upozoriti na neke od kandidata“ najavila je Indira. I doista, emocija protkanih suzama neće nedostajati. Tako će neki od kandidata kod žirija izazvati suze radosnice, za neke će poželjeti da su im vlastita djeca, a padat će i poslovne ponude.

Kroz emisiju će prodefilirati klinci iz raznih dijelova Hrvatske i s različitim životnim ambicijama. Dok neki od njih doista maštaju o tome da će se jednog dana profesionalno baviti glazbom, drugi planiraju biti policajci, igrači video igrica, glumci, a jedan od kandidata ima želju kada naraste biti – Petar Grašo.

Kroz sedam emisija žiriju i gledateljima će se predstaviti po 10 kandidata, a troje najboljih prolazi dalje. Dvije emisije su polufinalne, a jedna finalna, no u ovoj sezoni postoji još jedna novost. Naime, žiri ima pravo na takozvanu „wild card“, odnosno, nakon što pogledaju nastupe svih 70 kandidata mogu naknadno jednog kandidata pustiti dalje što znači da u polufinalnu može biti njih 22.

No, do polufinala je dug put popločan vrhunskim nastupima i izvedbama, rasplesanim klincima, emocijama i trncima koji će prožeti i žiri i publiku, a sve to već od subote, 14. travnja u 20 sati u novoj sezoni „Zvjezdica“ samo na RTL-u! 

(iPress)