Tijara model & event management agencija ponudila je pulskoj publici nezaboravnu modnu reviju TIJARAfashionNEWS na kojoj se okupilo mnoštvo renomiranih dizajnera iz cijele Hrvatske. Publika je mogla uživati u osebujnim kreacijama predstavljenim u ambijentu DHB-a koji je za ovu prigodu u čarobnu scenu pretvorio VBV studio.

Modni događaj koji se sada već tradicionalno održava tjedan prije Istarskog Festivala Vjenčanja TIJARAsposaNEWS u Puli, okupio je neke od najboljih modnih dizajnera Hrvatske koji su jednim modelom predstavili svoje viđenje vjenčane haljine te drugačiji pogled na vjenčanja. Kompletnu transformaciju šminke i frizura modela u skladu s kreacijama omogućio je tim Le Beauty Mansion i  Studio Lara.

Nakon brojnih predstavljanja na nacionalnim i inozemnim tjednima mode, u Puli su se predstavila neka od najvećih imena hrvatske modne scene: XD Xenia Design, Ana Maria Ricov, Martina Herak, Jelena Holec, Vedrana Mastela, Lukabu by Marina Jerant, Larie by Marina Lacković, Mo design by Morana Krklec, Ana Kujundžić, Hero4Heroes, Anima M by Mirna Posavčević, Ivana Tomić, Andy's by Andrea Anić Dokmanović, Laardesign, Stehlik by Anja Stehlik, Sanja Kaić, Ingrid Rojc design, Peperoncina design, Vitrum in Fabula.

S početkom u 20.15 sati, svi koji nisu mogli osobno nazočiti ovom modnom događaju mogli su reviju pratiti online na www.istralive.com. Live streaming omogućen je suradnjom organizatora i MedVid Produkcije iz Pule koji nastupaju s idejom da događaj mora biti dostupan svima bez obzira na udaljenost ili mogućnosti dolaska na isti.

Cijelu priču zaokružio je klavirist Toni Mohorović koji je maestralno pratio hod modela svirajući neke od najpoznatijih skladbi u klavirskoj obradi. Za tu prigodu i on je dobio svoju mladu koja ga je pratila cijelu večer, onu Vjenčanica Biba. Tim Foto Festivala za tu je prigodu fotografirao sve posjetitelje i suradnike u čarobnom ambijentu potpuno transformiranog pulskog DHB-a koji svojim floralnim centralnim površinama u izvedbi Florami studija nikoga nije ostavio ravnodušnim.

TIJARAsposaNEWS Istarski Festival Vjenčanja održat će se 27. i 28. siječnja u Domu hrvatskih branitelja u Puli. To je događaj s prepoznatljivom tradicijom, velikim interesom publike i medija. SposaNEWS okuplja osamdesetak izlagača te se tijekom dva dana Festivala održavaju dnevne modne revije, predavanja na temu braka i ljubavi, radionice za mladence te razne druge prezentacije i radionice, izvijestili su iz Festivala.

Ulaz na Festival sljedećeg vikenda se ne naplaćuje. (iPress/Fotografije: Foto Festival)