Ne propustite treći petak u mjesecu posjetiti Max City kada se tradicionalno održava Max petak. Ovoga petka 21.02. radno vrijeme centra biti će produljeno do 22.00 h a više detalja o pogodnostima i popustima potražite na službenim mrežnim stranicama na https://maxcity.hr/discount/max-petak-21-veljace-2020/  


No osim Max petka, tu su i ostali bogati programi koji će ovoga vikenda biti posvećeni karnevalskom ozračju mjeseca veljače. U petak 21.02. maškaranom programu za djecu mogu se zapravo uključiti svi koji vole maškare i zabavu pod maskama. Od 17.30 do 19.30 sati održat će se razne zabavne igre (Pogodi tko se krije ispod maske, Karnevalski memory….), zatim kreativno ukrašavanje maski (sve izrađeno ostaje djeci kao poklon), karnevalski frizerski salon, šareni noktići za djecu i fotografiranje s karnevalskim foto-okvirom. Pred kraj maskiranog programa u petak održat će se mimohod maski. Cijeli program nadzirat će Pust s “optuženičke klupe”, a svatko mu dijete može prigovoriti za one manje dobre dane iz protekle godine.

U nedjelju, 23. veljače ne propustite slatke karnevalske fritulice koje će od 11 do 13 sati pripremati poznata food blogerica i influencerica Tamara Ivančić, poznatija kao Ave Dulcis. Ona će postati glavna chefica Maxijeve karnevalske kuhinje, a uz Tamarinu pomoć moći ćete naučiti kako pripremiti i ukrasiti poznate fritule Tamarine none Antonije. Za dodatni dašak tradicije pobrinut će se KUD Mate Balote, podružnica Loborika, koji će izvesti prigodan folklorni program. Više informacija o programima i novitetima potražite na službenim mrežnim stranicama najvećeg istarskog trgovačkog centra: www.maxcity.hr.

(ST)