Grad Vodnjan poziva udruge i druge neprofitne organizacije koje su programski usmjerene na rad u područjima naznačenim u ovom Javnom natječaju da se prijave na financijsku podršku programima, projektima, manifestacijama i aktivnostima za 2019. godinu, a koje doprinose razvoju prioritetnih područja iz ovog Javnog natječaja.

Udruge i druge neprofitne organizacije sukladno ovom Natječaju mogu prijaviti programe, projekte, manifestacije i aktivnosti za slijedeća prioritetna područja:

1. KULTURA
2. RAZVOJ CIVILNOG DRUŠTVA
3. PREDŠKOLSKI ODGOJ I OBRAZOVANJE
4. SOCIJALNA SKRB I ZDRAVSTVO
5. POLJOPRIVREDA
6. TURIZAM
7. ZAŠTITA OKOLIŠA

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa završava 02.02.2019. godine.
Prijedlozi projekata dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima, koji su, zajedno s Uputama za prijavitelje, Pravilnikom o financiranju programa, projekata i javnih potreba sredstvima proračuna Grada Vodnjana te tekstom Javnog natječaja, dostupni u prilogu.

Sva pitanja vezana uz ovaj Javni natječaj mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem, slanjem upita na adresu elektronske pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dokumentacija za provedbu Natječaja dostupna je na webu Grada www.vodnjan.hr (rubrika Natječaji), izvijestili su iz Vodnjana.

(iPress)