Ovogodišnji Božićni sajam u Bujama počet će u srijedu 19. prosinca u 9.30 sati kada će Djed Mraz ići u posjet dječjem vrtiću Mrvice. Istoga dana u 18 sati otvorit će se izložba jaslica u foajeu kino dvorane, a u 18.30 sati u kino dvorani djeca osnovne škole i vrtića održat će priredbu.

U četvrtak 20. prosinca na Trgu J.B.Tita otvara se Božićni sajam od 9.30 do 14 sati te od 17 do 21 sat, a ispred Erste banke s početkom u 10 sati kitit će se drvce. Od 18 sati u kino dvorani kreće priredba osnovnoškolaca, zatim božićna lutkarska predstava i mjuzikl 'Kako je dječak Srećko spsio Božić', te na koncu podjela paketića za najmlađe. U 19.30 sati u Crkvi Majke Milosrđa koncert će održati zborovi i vokalne skupine s područja Buja, a na Trgu J.B.Tita u 20.30 sati počinje koncet grupe 'Techno Vikings'.

U petak 21. prosinca nakon otvorenja sajma Djed Mraz podijelit će paketiće osnovnoškolcima, a učenici se izvesti priredbu. Tijekom popodneva bit će još pregršt događanja, a navečer s početkom u 20.30 počinje koncert Dua 'D'.

U subotu, 22. prosinca posljednjega dana sajma, u 19 sati u kino dvorani održat će se koncert Limene glazbe ZT Buje, a u 20.30 na Trgu J.B.Tita glazbu će puštati DJ Zoly.

(iPress)