U subotu 1.12. održat će se treća po redu Smotra mladog maslinovog ulja Kanfanarštine na kojoj se prezentiraju mlada ulja maslina s područja Općine Kanfanar. Pozivaju se proizvođači maslinovog ulja čije se masline nalaze na području Općine Kanfanar da se prijave za sudjelovanje na smotri najkasnije do ponedjeljka 19.11.

 Prijavnice za sudjelovanje kao i bočice za analizu maslinovog ulja (dvije po 2,5 dcl) preuzimaju se u Općini Kanfanar i Turističkoj zajednici Općine Kanfanar (prijavnice se mogu preuzeti i na internet stranicama www.kanfanar.hr i www.visitkanfanar.hr), a ispunjene prijavnice i bočice s uljem potrebno je vratiti najkasnije do 19.11. (ponedjeljak) u 15 sati, kada je rok za prijave za sudjelovanje.

Analiza ulja (kemijska i organoleptička) besplatna je za sve sudionike koji imaju masline na području Općine Kanfanar. Prijavom za sudjelovanje sudionici se obvezuju sudjelovati na cijelom programu smotre i osigurati ulje za degustacije posjetitelja.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Općini Kanfanar (825-003) i Turističkoj zajednici Općine Kanfanar (825-244) te na internet stranicama Općine Kanfanar i Turističke zajednice Općine Kanfanar. (iPress)