Već 11. godinu zaredom u sklopu projekta Je li plava boja vaše latice?  tvrtka ROCKWOOL Adriatic raspisuje natječaj za učeničke i studentske stipendije.

Komu će ove godine pripasti jednogodišnja studentska stipendija u iznosu od 30 tisuća kuna odnosno učenička od 10 tisuća kuna saznat ćemo tijekom prosinca, a natječaj je otvoren do 9. studenog 2018. godine.

Iz tvornice ROCKWOOL Adriatic ponosno ističu da su ove godine dobili četvrti zaredom «Zlatni index», nagradu studentske udruge eSTUDENT za najbolji program stipendiranja.

„Kroz 10 generacija ukupno smo do sada stipendirali 87 izuzetnih mladih osoba. Iz generacije u generaciju dobivamo potvrdu da smo im bili dodatan poticaj da nastave s postizanjem iznadprosječnih rezultata. Upravo nam je to i bio cilj. I zato uloženih preko 2.000.000 kuna smatramo najboljom investicijom u razvoj društva. Kao i prošle godine osim stipendija, našim stipendistima nudimo i praksu kao i mogućnost zapošljavanja nakon školovanja“, izjavila je Anđelka Toto-Ormuž, voditeljica korporativnih poslova.

„Ova stipendija omogućila mi je daljnje obrazovanje. Njome sam u potpunosti financirala postdiplomski specijalistički studij Požarno inženjerstvo na kojem sam stekla brojna znanja. Osim toga, stručna praksa koju sam odradila u tvrtki ROCKWOOL Adriatic omogućila mi je primjenu teoretskih znanja sa studija. Malo je stipendija koncipiranih na ovaj način. Drago mi je da tvrtka prepoznaje i nagrađuje uspjeh mladih ljudi.” izjavila je Antonela Čolić, stipendistica 10. generacije.

Detaljnije o natječaju i uvjetima možete pročitati na www.rockwool.hr.

(iPress)