Na ovogodišnjem 12. Internacionalnom sajmu pršuta koji će od 19. do 21. listopada biti održan u Tinjanu posjetitelji će po prvi puta imati mogućnost sudjelovati u vođenoj degustaciji koja će trajati jedan sat.

Sudionici degustacije moći će otkriti tajne istarskog pršuta te po čemu se razlikuje od drugih pršuta. Naučiti će kako pravilno kušati pršut, na koje mirise, okuse i aromu obratiti pažnju...

Kroz tajne ove gastronomske delicije vodit će ih Blanka Sinčić Pulić predsjednica Komisije za ocjenjivanje pršuta na Internacionalnom sajmu pršuta u Tinjanu i Udruge GUSTUS.

Zainteresirani posjetitelji prijave trebaju poslati na email: [email protected]r, u emailu valja dostaviti ime i prezime, kontakt telefon, termin degustacije za koju se posjetitelj prijavljuje i potvrdu o uplati kotizacije.

Cijena vođene degustacije je 40 kuna po osobi, a kotizacije valja uplatiti na: CEROT d.o.o. Tinjan 2, IBAN HR2524070001100400098, u rubrici model treba napisati 00, a potom kotizacija, te ime i prezime osobe koja uplaćuje kotizaciju. Potrebno je upisati i datum degustacije.

Prijava će biti potvrđena u trenutku plaćanja kotizacije. Potvrdu o uplati kotizacije moguće je pokazati i prije početka degustacije, izvijestili su organizatori. (iPress)