U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u subotu, 13. listopada 2018. s početkom u 17 sati održati će se predavanje „Kako uspjeti sa svojom osobnošću“ u Maloj sali Pučkog otvorenog učilišta Poreč (ulaz iz Ulice Aldo Negri). Predavanje će voditi Davor Bilman koji će tom prigodom porečkoj javnosti predstaviti metodu “Skener osobnosti by Davor Bilman”, odnosno brzu i jednostavnu vještinu prepoznavanja nečije osobnosti na osnovi načina na koji se odijeva, izgleda i govori.

Predavanje je besplatno a mjesta su ograničena. Zbog ograničenog broja mjesta potrebno je izvršiti prijavu na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do petka, 12. listopada do 10h. O mjestu održavanja će prijavljeni sudionici biti pravovremeno obaviješteni.

Teme predavanja su sljedeće:
• Što je potrebno za uspjeh
• Tipovi osobnosti
• Osnovne karakteristike pojedinog tipa osobnosti
• U čemu je pojedina osobnost uspješna (što bismo trebali raditi u životu)

Davor Bilman je svestrani ekonomist i učitelj plesa. Široj javnosti je poznatiji po svojoj strogoći kao član žirija u popularnoj zabavnoj emisiji HRT-a “Ples sa zvijezdama”, petoj sezoni show-a “Super talent” koji se prikazuje na Novoj TV i kao pobjednik u prvoj sezoni HRT-a show-a “Ja to mogu”. Član je Međunarodne udruge plesnih učitelja, Hrvatske udruge plesnih trenera i sudaca, Zbora sudaca, te nositelj Međunarodne sudačke licence. Od 2013. u Zagrebu je osnovao i vodi plesnu školu “B dance”. Nakon osnovne škole pohađao je III. Gimnaziju u Zagrebu. Studirao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu smjer Organizacija i Menadžment. Par godina nakon diplome na istom fakultetu upisao je i završio poslijediplomski studij Poslovnog marketinga. Dodatno se usavršavao i postao licencirani predavač za radionice i treninge na više područja: prodaje, timskog rada, komunikacije i savjetovanja. Završio je nivo Neuro-lingvističkog programiranja.

Ovo predavanje je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2018., koju ove godine po prvi puta organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.