Tridesetak OPG-ova, malih poduzetnika i proizvođača domaćih proizvoda, maslinovog ulja, meda, lavande, tjestenina, suhomesnatih proizvoda, rakija i drugih  proizvoda, predstavit će se na porečkom Trgu slobode na Sajmu poduzetništva, koji se u Poreču održava u sklopu Mjeseca poduzetništva.

Osim ponude domaćih proizvoda na Trgu slobode će se danas (petak 5. listopad)  od 17 do 18 sati  i sutra, u subotu 6. listopada od 11 do 12 sati održati predavanje na temu „Uloga meda i ljekovitog bilja u prehrani“.

U istom terminu će se za djecu održati radionice izrade ukrasa od kamena i lavande.

Sajmom poduzetništva «otvara» se po prvi puta Mjesec poduzetništva u Poreču koji organizira Grad Poreč a u okviru kojega će se tijekom mjeseca listopada svakodnevno, na više lokacija u gradu, održavati razna događanja, edukacije, seminari i drugi programi za sve dobne skupine a u cilju promicanja i poticanja razvoja poduzetništva,.rekla nam je po neformalnom otvaranju Sajma poduzetništva, kojem je prisustvovao i gradonačelnik Loris Peršurić, pročelnica UO za opću upravu i gospodarstvo Poreča, Morena Mičetić Fabić.

(iPress)