U Žminju nastavljaju s projekcijama filmova na otvorenom, Zad kaštela. Ovoga petka, s početkom u 21:30 h pogledati možete francusku dramu pod nazivom Dvostruki ljubavnik. Projekcije su rezultat uspješne suradnje Općine Žminj, Turističke zajednice Općine Žminj i udruge Geminianum s Pučkim otvorenim učilištem iz Pazina. Ulaz je besplatan.

Dvostruki ljubavnik film je francuskog redatelja Francǫisa Ozona. Počeo se prikazivati u svibnju ove godine. Riječ je o romantičnoj drami u kojoj mlada i ranjiva Parižanka Chloe ne sluteći ulazi u opasnu vezu s vlastitim psihoterapeutom Paulom.

Profesionalni odnos brzo prerasta u seksualnu privlačnost zbog čega je u nemogućnosti nastaviti s terapijom. Iako se ne poznaju dovoljno kreću u zajednički život, a Paulova mračna prošlost počinje isplivavati na površinu. Chloe ubrzo shvaća kako je u vezi s čovjekom prepunom opasnih tajni koji skriva dio pravog identiteta...

Epilog vas, naravno, očekuje u Žminju u petak, 10. kolovoza, u 21: 30 h. Ulaz je besplatan, a za osvježenje i kokice pobrinut će se žminjska udruga Geminianum. Po završetku projekcije iz udruge pripremaju zabavu uz DJ - a.

Nakon ovog, već vas sljedećeg tjedna, također u petak, 17. kolovoza, Zad kaštela očekuje još jedan besplatan film :“Ima neka tajna veza” s Pierceom Brosnanom u glavnoj ulozi.

(iPress)