Jedan od najvećih ovoljetnih događanja u Istri - Rise up Poreč Music Festival, ubrzano se sprema. Porečka Peškera tako će 6.,7. i 8. srpnja biti mjesto na kojem će nastupiti jedna od najvećih zvijezda današnjice Rita Ora.

Rita Ora po prvi puta nastupa u Hrvatskoj i iznimno se raduje nastupu. Uz još tridesetak ljudi iz pratnje biti će smještena u porečkom hotelu Parentium Plava Laguna, kao i niz drugih izvođača i VIP gostiju.

Rita Ora, Franka Batelić i DJ duo Vanillaz nastupaju u subotu 7.7., dok Festival započinje u petak 6.7. nastupom Mije Dimšić te Severine.

U nedjelju 8.7. sprema se nešto potpuno drugačije. Head lineri završne večeri su Dubioza kolektiv, Edo Maajka, Damir Urban i Filip Motovunski.

Glazbeni program nadopunit će i resident DJ-jevi. Dubioza Kolektiv najavila je u svom stilu festival:
https://www.facebook.com/PorecRiseUp/videos/1210556622414710/ 
„Rise up je dobar festival, i nitko to ne može poreć – i svi ćete doći u Poreč!“

Ulaznice za Rise Up 2018. mogu se kupiti na eventim.hr, a dnevna ulaznica prodaje se po cijeni već od 60 kuna. Trailer za festival možete pogledati na: https://www.facebook.com/PorecRiseUp/videos/1195044317299274/.

Plava Laguna je generalni pokrovitelj festivala, a festival podržavaju Hrvatska turistička zajednica, TZ Istarske županije, TZ Grad Poreč, TZ Funtana, Badel i Zagrebačka pivovara. (ST)