Na temelju članka 29. stavak 5. i 6. Zakona o poljoprivrednom zemljištu („Narodne novine“ br. 20/18), Općina Kanfanar izlaže na javni uvid prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Kanfanar.

Javni uvid će se održati od 7. lipnja 2018. do 22. lipnja 2018. radi pribavljanja prigovora na isti.

Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Kanfanar dostupan je na službenim stranicama Općine Kanfanar ( www.kanfanar.hr), izložen je u prostorijama Općine Kanfanar, Trg Marka Zelka 6, Kanfanar , 1 kat, Jedinstveni upravni odjel, svaki radni dan u vremenu od 9:00 do 14:00, te na Oglasnoj ploči Općine Kanfanar .

Prigovori na Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Kanfanar moraju biti čitko napisani, uz ime, prezime, i adresu podnositelja.

Pisani prigovori na prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Kanfanar mogu se dostaviti do kraja javnog uvida zaključno do 22. lipnja 2018. godine te se isti mogu dostaviti u pisanom obliku na sljedeću adresu: Općina Kanfanar, Marka Zelka 6, 52352 Kanfanar ili na sljedeću e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Primjedbe i prijedlozi koji nisu čitko napisani i nisu dostavljeni do roka zaključenja javnog uvida neće se uzeti u obzir.

O svim prigovorima odlučivat će Općinsko vijeće u roku od 15 dana, a dokumente možete pogledati na kanfanar.hr