Grad Vodnjan i gradsko komunalno društvo Contrada d.o.o. u sklopu Akcije „Za ljepše lice Vodnjanštine“ pokrenuli su proljetne aktivnosti podjele sadnica crvene pelargonije (đirani) i žardinijera koje će se postavljati na balkone, prozore, terase i poslovne prostore zgrada u starogradskoj jezgri naselja te se stoga pozivaju svi vlasnici ili korisnici čije se nekretnine nalaze u Trgovačkoj ulici, na Narodnom trgu, u ulici Castello i na Župnom trgu u naselju Vodnjan; u ulici Sant' Isepo, na Velikom trgu i ulici Michelle della Vedova u naselju Galižana te u staroj jezgri naselja Peroj da sudjeluju u ovoj Akciji.

Svi zainteresirani vlasnici ili korisnici nekretnina u navedenim zonama mogu se prijaviti gradskom komunalnom društvu Contrada na adresi Trg Slobode 2, od utorka, 15.05.2018. od 10 sati kako bi dogovorili preuzimanje sadnica crvene pelargonije (đirane) i žardinijera.

Cjelokupnu Akciju financirali su Grad Vodnjan i gradsko komunalno poduzeće Contrada s iznosom od ukupno 20.000 kuna, izvijestili su iz Vodnjana. (iPress)