Na konferenciji za medije najavljena je manifestacija Zdrav život na Stanciji Guran koja će se održati u nedjelju, 13. svibnja 2018. godine.

Program započinje jutarnjom šetnjom koja starta sa Stancije u 9.30 sati. Poučno-rekreativno pješačenje organizirano je u suradnji TZ Vodnjan i SRK Puls koji će sve zainteresirane voditi obilježenim i uređenim stazama, a bit će tu i turistički vodić da objasni lokalitete koje se šetnjom obiđu.

U 10 sati start je dječje kros utrke „ISTrun 4KIDs“ za različite dobne skupine djece. Pozivamo vas da se odazovete i dođete nešto prije zakazanog starta kako bi prijavili djecu, a za sve informacije i organizaciju prepustite se timu profesora Eriku Lukšiću i Neveni Lenđel. Prijaviti djecu možete putem telefona 0997456473 i 098783361.

Lutkarska radionica „Zdravo povrće volimo mi, možemo ga skupa izraditi“ koju će održati animatori Udruge za lutkarstvo i animaciju Puppeta, održat će se od 11 do 12 sati, a u isto vrijeme je i start utrke Mountain bike biciklijade koju će voditi članovi PedalIstre iz Žminja.

Kristina Bulešić vodi radionicu „3N – nesigurnost, novac, nedostatak“ kojoj se možete priključiti od 11.30 sati, a prijavit se možete na 0996260207. Zamijenite negativna uvjerenja o novcu s uvjerenjima koja će vam služiti.

Iako jutarnji dio programa počinje već od oko 9 sati okupljanjem za šetnju „Srednjovjekovnim putevima“, svečano otvorenje je planirano u 13.30 sati kad se očekuje okupljanje velikog broja sudionika s raznih događanja na Stanciji Guran. Bit će to prigoda da svoje vještine pokažu polaznici plesnih skupina Društva naša djeca Vodnjan te će tako uveličati službeno otvorenje manifestacije.

U popodnevnim satima uživajte u radionici plesa za sve uzraste, pokaznom branju bilja, predavanju o glutenu, izložbi oldtimera, degustaciji autohtnih proizvoda, raznim igrama za djecu i odrasle te predavanjima o tradiciji jela s našeg područja.

Također je za taj poseban dan Stancija Guran pripremila odličan meni i izbor jela po promotivnim cijenama. Bit će tu još puno iznenađenja i aktivnosti koje morate osobno doživjeti za vrijeme trajanja manifestacije Zdrav život na Stanciji Guran u nedjelju, 13. svibnja 2018. godine od 9 do 19 sati.

Više informacija možete dobiti na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i +385 91 788 1390, priopćili su iz TZ Vodnjana. (iPress)