Međunarodna manifestacija maslinara i uljara ekstra djevičanskog maslinovog ulja ULIKA 2018, trinaesta po redu, održat će se u subotu, 21. travnja, u hotelu Park Plaza u Medulinu s početkom u 17 sati.

Manifestaciju su u vijećnici Općine Medulin najavili načelnik Općine Medulin Goran Buić, predsjednik udruge Ulika Mario Crnobori, maslinari Željko Grgorinić, Mario Černjul, Davor Zanini i Ratko Erlić.

Načelnik Goran Buić tom je prigodom istaknuo da je udruzi ova manifestacija već 13. po redu, a svake godine okuplja sve veći broj sudionika. Predsjednik udruge Ulika Mario Crnobori predstavio je program manifestacije te istaknuo da su u svjetskom vodiču ekstra djevičanskih maslinovih ulja FLOS OLEI ušla čak četiri člana udruge Ulika sa svojim maslinovim uljima, a to su Željko Grgorinić, Davor Zanini, Mario Crnobori i Silvano Tanger.

Svi uzorci koji su pristigli na analizu za manifestaciju ULIKA 2018 vrlo su dobre kvalitete te organizatori pozivaju svih da im se pridruže u subotu gdje će imati priliku pogledati pokaznu rezidbu maslina, poslušati aktualnosti u maslinarstvu te sudjelovati na svečanoj dodjeli nagrada, javljaju iz Medulina. 

(iPress)