Grada Vodnjan otvorio je javni natječaj za sufinanciranje provedbe programa uklanjanja krovnih pokrova koji sadrže azbest na području Grada Vodnjana.

Pravo podnošenja prijave imaju fizičke osobe, udruge, sportski klubovi te druge pravne osobe koje djeluju na području grada i čije se djelovanje djelomično ili u potpunosti financira iz proračuna provoditelja natječaja te od posebnog su interesa za Vodnjan.

Kao i u prethodnom natječaju sufinancirati će se zamjena azbestnih pokrova u iznosu od 100 kuna po m2 do maksimalnog iznosa od 10.000 kuna za obiteljske kuće i 20.000 kuna za više stambene zgrade i objekte u kojima ima sjedište pravna osoba.

Neprihvatljivi za sufinanciranje biti će objekti čija je gradnja u tijeku, objekti za koje postupak legalizacije nije okončan i objekti koji se nalaze izvan građevinskog područja. Korisnici su dužni zbrinuti na propisan način kompletnu količinu azbesta koja se zamjenjuje te kao dokaz o tome morati će dostaviti dokumentaciju ovlaštenog sakupljača koja to potvrđuje.

Natječaj je otvoren od 15.03. do 15.04.2018 godine, a radove zamjene moći će provesti do 31. prosinca 2018. godine.

Sva sredstva za zamjenu azbestnih pokrova financirana su od strane Grada Vodnjana.

Potrebni obrasci za prijavu na javni natječaj mogu se preuzeti s internet stranice Grada Vodnjana www.vodnjan.hr ili u pisarnici i to utorkom od 15 do 17 sati, te srijedom i petkom od 9 do 12 sati.

Za sve dodatne informacije građani se mogu obratiti na br. tel.: 052 512 453 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., javljaju iz Vodnjana. (iPress)