Baner
Gradovi i općine
Pula
NASLOVNICAISTRAGRADOVI I OPĆINECRNA KRONIKAHRVATSKAVAŠE VIJESTIGOSPODARSTVOKULTURASPORTSVIJETMAGAZINWEB KUHINJAZDRAV ŽIVOTTECHNOĐIR PO ISTRI

Na Politehnici Pula održana 17. promocija diplomanata

Objavljeno: 29.12.2017. | 13:09

Zadnja izmjena: 29.12.2017. | 13:19Pošalji na:

 
 
 

Na Visokoj tehničko-poslovnoj školi Politehnika Pula u prepunoj dvorani Luciano Delbianco održala se 17. po redu svečana promocija diplomanata.

Svečanim mimihodom i ulaskom u dvoranu Luciano Delbianco svih promovenata uz glazbenu podlogu na mihu Drage Draguzeta, otpočela je svečanost promocije novih diplomanata i izbora profesora u nastavna zvanja. Zoran Tomaić otpjevao je Lijepu našu i Krasnu zemlju, a dobrodošlicu svima, uz čestitke u budućem životu i radu, uputio je dekan mr.sc. Davor Mišković.

Na svečanosti promocije, potom je, prodekan za nastavu dr.sc. Branimir Ružojčić predložio diplomante za promociju u akademsko zvanje stručni prvostupnik (baccalaureus) inženjer politehnike. To su: Alen Krunić, Dražen Ušić, Ivan Banić, Edi Matijević, Goran Radošević, Luka Čonč, Anteo Berljavac, Saša Manev, Nino Basara, Jakov Ciceran, Zoran Gobo, Marino Učeta, Boris Agatić, David Pletikos, Filip Jurman, Roland Kosinožić, Boris Sablić, Vladimir Milojević.

Voditelj specijalističkog studija profesor dr.sc. Klaudio Tominović predložio je studente specijalističkog diplomskog stručnog studija "Kreativni menadžment u procesima", koji su uspješno su položili propisane ispite, obranili diplomski rad i ispunili sve zakonske obveze, za promicanje u zvanje stručni specijalist kreativnog menadžmenta. To su : Mirna Brgles Milošev, Dorijano Bažon, Alen Golja, Bojan Lukša, Tomislav Srdoč, Davorka Dellapicca, Mateo Percan, Wiliam Negri, Vili Rosanda, Marino Smilović, Jovica Vuković, Vanja Čajić, Danijel Petrović.

Predstavnik promovenata - Jovica Vuković kao 100. diplomant KMP-a, u ime promovenata dao je svečanu prisegu o preuzimanju posebnih obveza svojstvenih svome akademskom zvanju. Bivši su studenti prisegnuli: da će stečena znanja koristiti na opće dobro i boljitak naše domovine Republike Hrvatske; da će svoje znanje proširivati i dopunjavati znanjima i iskustvom drugih i da će sve to nesebično koristiti za dobrobit organizacija u kojima će raditi; te da će suradnicima i posebno mlađim naraštajima svesrdno pomagati da se stručno razvijaju.

U glazbenom su dijelu programa nastupili Valter Milovan i Emil Kolak na dvije gitare, otpjevavši Via con me i Neradni dan.

Dekan, mr.sc. Davor Mišković potom je promoventima uručio diplomu odnosno svjedodžbu i  čestitke u ime Politehnike Pula. Predstavnik promovenata Marino Učeta obratio se skupu a svi su Promoventi potom, okrenuvši se prema publici, zapljeskali istoj i pozdravili svoje roditelje i obitelji. Nakon himne Gaudeamus, dekan je uručio i Dekanove nagrade najboljim studentima. To su: Marija Radeljević – preddipl. studij, Miralem Mešanović – preddipl. studij, Karla Živolić Višković - KMP, Karmen Cunjac -KMP te Nagradu 100. diplomantu KMP-a Jovici Vukoviću.

Također su uručene i Potvrde o izboru u nastavno zvanje : PREDAVAČA: Kristijan Matas, Miroslav Abram, Alida Perkov, Eduard Lorencin, Irena Kiss i Erol Ćurt te u zvanje VIŠEG PREDAVAČA: Sanja Grbac Babić.

Prigodne nagrade za dugogodišnju vjernost Politehnici uručene su i za uzvanike i djelatnike : Vinko Jurcan, Gordana Butković, Klaudio Tominović, Kristijan Matas, Eduard Lorencin, Barbara Marušnik, Boris Marjanović, Marilena Radolović, Tamara Žufić Košara, Branimir Ružojčić, Furio Traven, Moira Kostić Bobanović, Dario Matika, Božo Smoljan, Luciano Kuhar, Desa Vrbanac, Sandi Buletiić,  Vlado Golja,  Đani Žufić,  Božidar Križan,  Anton Šestan i Luciano Gržinić.

Skup je pozdravio i predsjednik alumni kluba Ivan Sapundžić, izvijestili su s Politehnike. (iPress)  
JOŠ U RUBRICI
U Puli nestao Saša Špiljak
D. Končar izgubio spor oko udjela Glasa Istre: Mora M. Cetinskom vratiti zadužnice i skinuti hipoteke vrijedne 14 milijuna kuna
Ispred Uljanikove uprave više stotina radnika: Lopovi, lopovi!
FOTO/VIDEO Sramota: Derutna zgrada i opasno dvorište Gimnazije Pula
Korać: Javni poziv poduzetnicima, Fažana za poticanje gospodarstva izdvaja gotovo 600 tisuća kuna
SiKD traži ostavku Uprave i NO-a Uljanika, planirani otkazi za 1660 radnika

NAJNOVIJE VIJESTI

<
1 / 4
>

NAJKOMENTIRANIJE

NAJČITANIJE

POSLJEDNJI KOMENTARI

NAJČITANIJE POSLJEDNJIH 15 DANA

NAJKOMENTIRANIJE POSLJEDNJIH 15 DANA

Mahjongg
Igrano:419675
293185Gost
Bejewel
Igrano:153265
8984Gost
Tetris
Igrano:121288
1318500Gost
Pacman
Igrano:73371
165390Gost
Gold miner
Igrano:54532
420000Gost
Jamb
Igrano:40906
1322Gost
Snake
Igrano:20948
3814Gost
Hexxagon
Igrano:17576
58Gost
Frogger
Igrano:15523
15170Gost
Invaders
Igrano:12253
111730Gost
Simon
Igrano:10190
27Gost
Sudoku
Igrano:10174
148000Gost
Crvena Brada
Igrano:8644
Gost
Opasno nebo
Igrano:8451
Gost
Gurni Pingvina
Igrano:7988
Gost
Jetpack Stan
Igrano:7855
19715Gost
Ufo Joe
Igrano:7375
Gost
Ninja Kid
Igrano:6906
6000Gost
Ninja
Igrano:6778
Gost
Klonovi
Igrano:6279
Gost
1
2
3
4

iPress.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice iPress.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice iPress.hr kliknite na SLAŽEM SE