Tijekom noći, nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću u Istarskoj ulici u Rovinju.  Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem, koji je 12. studenoga tijekom noći provalio u obiteljsku kuću u Istarskoj ulici u Rovinju i otuđio novac i nakit, čime je 53-godišnjeg vlasnika oštetio za više stotina tisuća kuna.

Osumnjičen za krađu automobila u Poreču

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 22-godišnjakom, porečka je policija utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo krađa. Mladića se sumnjiči da je u noći s 11. na 12. studenoga, s parkirališta u Ulici Mate Balote u Poreču, otuđio automobil VW Golf, pulske registarske oznake, u vlasništvu 43-godišnjaka, čime je vlasnika oštetio za više tisuća kuna. Osumnjičeni je u večernjim satima 13. studenoga priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Provaljeno u trgovinu u Puli

U noći s 12. na 13. studenoga nepoznati je počinitelj u Ulici Sergijevaca u Puli provalio u trgovinu. Policija traga za nepoznatim počiniteljem, koji je u noći s 12. na 13. studenoga u Ulici Sergijevaca u Puli provalio u trgovinu, iz koje je otuđio novac i razne odjevne predmete, čime je oštetio pravnu osobu iz Kutine za nekoliko stotina tisuća kuna.

(iPress)