Na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku „Krka“ u subotu popodne utopile su se dvije osobe, a od glasnogovornice Policijske uprave šibensko-kninske doznaje se da je riječ o muškarcu i ženi.

Policija je oko 15,40 sati zaprimila dojavu čuvara iz Nacionalnog parka da su se na dubini od tri metra utopile dvije osobe. U tijeku je očevid djelatnika PU šibensko-kninske kako bi se utvrdile okolnosti nesreće te identitet stradalih, rekla je glasnogovornica PU Marica Kosor. Za sada je potvrdila da su smrtno stradali muškarac i žena

Iz Uprave NP Krka ranije danas su izvijestili da su na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku smrtno stradale dvije osobe iz zasad još neutvrđenih razloga.

"Sa žaljenjem obavještavamo javnost kako su danas, na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku Krka, smrtno stradale dvije osobe iz zasad još neutvrđenih razloga. U tijeku je očevid Policijske uprave šibensko-kninske na terenu kako bi se utvrdile okolnosti nesretnog događaja te identitet stradalih", izvijestili su iz parka.

Navode da su im o tom događaju javili posjetitelji parka te da su odmah obaviještene i nadležne službe.

Ravnateljica Nacionalnog parka Krka Nella Slavica izrazila je duboku sućut obitelji i prijateljima stradalih. (Hina)