Policija traži svjedoke prometne nesreće koja se dogodila 19. lipnja oko 9.30 sati, na raskrižju nerazvrstane ceste, Ulice Maura Gioseffija i Partizanske ulice u Poreču u kojoj nitko nije ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta.

Nesreća se dogodila kada je nepoznati vozač ušao u raskrižje dok mu je na semaforu bilo upaljeno svjetlo te je tada došlo do sudara VW Pola, austrijske registarske oznake, kojim je kolnikom nerazvrstane ceste upravljao 28-godišnji austrijski državljanin te Opel Corse, pulske registarske oznake, kojom je kolnikom Partizanske ulice upravljala 63-godišnjakinja. Nepoznati vozač udaljio se s mjesta događaja prometne nesreće.

U cilju rasvjetljavanja okolnosti prometne nesreće policija poziva svjedoke nesreće da se jave u Policijsku postaju Poreč-Parenzo na broj telefona 533 039 ili da pristupe osobno u prostorije policijske postaje, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. (iPress)