Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 33-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Temeljem saznanja da se muškarac bavi preprodajom droge, policijski službenici su 31. prosinca oko 23 sata, u Pazinskoj ulici u Puli, zaustavili automobil Opel, pulske registarske oznake, kojim je upravljao 33-godišnjak.

Muškarac je kod sebe imao dva paketića s ukupno 1.8 grama droge MDMA, dok je iz otvora za točenje goriva izvadio deset paketića s ukupno 27.6 grama amfetamina.

Pronađena droga je oduzeta, a osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, jučer u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Poreč: kod 28-godišnjaka policija pronašla više paketića kokaina

Porečka je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Naime, policijski službenici su 28. prosinca oko 15.30 sati zaustavili automobil VW Golf, pulske registarske oznake, kojim je upravljao 28-godišnjak.

Muškarac je kod sebe posjedovao manju količinu kokaina te je je uhićen. Temeljem naloga nadležnog suda obavljena je pretraga stana, kojeg osumnjičeni koristi, a u kojem je pronađeno više paketića s ukupno 11.8 grama kokaina, dok je prilikom pretrage automobila pronađen 1.1 gram kokaina.

Protiv osumnjičenog muškarca se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.

(ipress)