Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakinjom te je utvrdila sumnju da je počinila kazneno djelo krađa. Sumnjiči ju se da je u večernjim satima 5. lipnja, iz sobe u kampu u Valbandonu, otuđila novac, čime je oštetila dvije njemačke državljanke u dobi od 20 godina i 20-godišnjeg njemačkog državljanina za nekoliko tisuća kuna. Protiv osumnjičene se nadležnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.

Ukradene plastične boce u Rovinju

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem, koji je u razdoblju od 5. do 6. lipnja, u Ulici Giovannija Dapirana u Rovinju, provalio u skladište u sklopu trgovačkog centra i otuđio vreće s plastičnom povratnom ambalažom, čime je pravnu osobu iz Zagreba oštetio za više tisuća kuna.

U Labinu ukrao parfeme

Labinska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo krađa. Sumnjiči ga se da je 23. ožujka, iz trgovine u Ulici Zelenice u Labinu, otuđio razne parfeme, čime je oštetio pravnu osobu iz Zagreba za nekoliko tisuća kuna. Protiv osumnjičenog se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava.

Uhićeni 'serijski ' lopov u Puli

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 31-godišnji hrvatski državljanin počinio dva kaznena djela teška krađa.

U noći s 9. na 10. veljače, osumnjičeni je zajedno s 35-godišnjakinjom i 58-godišnjakom provalio u objekt teniskog kluba u turističkom naselju u Puli. Nakon što su nasilno ušli u prostorije teniskog kluba, osumnjičeni su otuđili televizor, a potom su provalili u aparat za napitke i otuđili kovanice, čime su pravnu osobu iz Pule oštetili za nekoliko tisuća kuna.

Tridesetjednogodišnjaka se tereti i da je u noći s 28. veljače na 1. ožujka, u Scalierovoj ulici, provalio u mesnicu i otuđio razne suhomesnate proizvode, čime je 58-godišnju vlasnicu oštetio za nekoliko tisuća kuna.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, danas u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

(iPress)