U noći s 19. na 20. veljače, nepoznati je počinitelj u Barbalićevoj ulici u Puli provalio u teretni automobil Opel, pulske registarske oznake te otuđio alat, čime je oštetio 51-godišnjaka za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Iste je noći, nepoznati počinitelj u Zadarskoj ulici u Puli, provalio u teretni automobil Fiat, pulske registarske oznake te otuđio razni alat i aparate za gašenje požara, čime je oštetio pravnu osobu iz Pule za nekoliko desetaka tisuća kuna. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima.

Prijavljen zbog krađe nakita i novca

Labinska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 40-godišnjak počinio kazneno djelo krađa. Sumnjiči ga se da je u razdoblju od rujna prošle godine do veljače ove godine, iz kuće u Kršanu, u nekoliko navrata otuđio nakit i novac, čime je oštetio 57-godišnjaka, 53-godišnjakinju i 79-godišnjakinju za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Protiv osumnjičenog se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Osumnjičen za krađu novčanika

Umaška je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo krađa. Muškarca se sumnjiči da je u večernjim satima 6. veljače, iz ugostiteljskog objekta u Savudrijskoj ulici u Umagu, otuđio novčanik s novcem i osobnim ispravama, čime je oštetio 59-godišnjaka za više stotina kuna.

Protiv osumnjičenog se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku. (iPress)