Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 32-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Naime, 6. veljače oko 2.45 sati, u Ulici 43. istarske divizije u Puli, policijski službenici interventne policije zatekli su 32-godišnjaka i 30-godišnjakinju s drogom. Muškarac je kod sebe imao više paketića s ukupno 5 grama amfetamina, jedan paketić s 1.3 grama marihuane i digitalnu vagu, dok je djevojka imala paketić s 0.7 grama marihuane i tzv. drobilicu.

Zbog sumnje da se 32-godišnjak bavi preprodajom droge, policijski službenici obavili su pretragu njegovog doma u Puli, prilikom čega su pronašli dvije digitalne vage, 25 tableta Heptanona te druge predmete.

Protiv 32-godišnjaka se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku zbog sumnje da je počinio kazneno djelo, dok se protiv 30-godišnjakinje radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga pokreće prekršajni postupak. (iPress)